Svensk spellicens
Slots, live casino, bordsspel, skraplotter
Betting
Exklusiva spel, förhandslanseringar
Chatt, mail, telefon
Swish, Trustly, Paysafecard, kreditkort mfl
NetEnt, Microgaming, BTG, Play n GO mfl
webbläsare eller casino app
LeoVegas casino recension logga
  • 200% upp till 4000 kronor
  • Bonusen måste omsättas 15x
  • Läs mer om LeoVegas
  • Upp till 30 Free Spins
  • Live casino
  • Sportsektion
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 20 maj 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 15x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. Cash Free Spins är omsättningsfria och ev vinster betalas ut i kontanter.

LeoVegas casino bjuder in till massor av spelglädje för dig som gillar gambling. Här finns mängder med slots, bordsspel och konkurrenskraftiga odds att ta del av när du vill och hur du vill. LeoVegas håller öppet dygnet runt och de har ett av de bästa mobilcasinona i branschen så att du utan problem kan spela i både dator, mobil och surfplatta beroende på vad som passar dig. Hos LeoVegas händer det dessutom alltid något spännande, så letar du efter ett actionfyllt och seriöst spelbolag med massor av spel bör du definitivt spana in deras sajt. Självklart har de svensk licens.

Schysst casino med mängder av spel och skattefria vinster!

Innovativt spelbolag med svenska grundare

LeoVegas målsättning är att erbjuda en mäktig spelupplevelse med kunglig service till både mobil- och datorspelare. Denna vision går som en röd tråd genom bolaget, från namnet där man anspelar på drömmarnas stad Las Vegas till spelen och kampanjerna.

För att göra spelupplevelsen riktigt bra har man satsat på att registrering, insättning och uttag ska flyta på så smidigt som möjligt. Man har också satsat på högklassiga spel från flera spelskapare, däribland Net Entertainment, Microgaming och Yggdrasil. En annan viktig grundpelare för att ge spelarna en bra upplevelse är att sajten fungerar bra oavsett om man spelar på datorn eller mobilen.

Grundarna av LeoVegas casino var svenskarna Gustaf Hagman och Robin Ramm-Ericsson. Till skillnad från många andra spelbolag är LeoVegas väldigt öppna. De är tydliga med sin historia och vilka som står bakom bolaget, något som kan kännas tryggt för dig som kund att veta. 2016 gav sig spelbolaget ut på börsen. Så nu kan du inte bara spela i deras casino, utan även köpa aktier i bolaget.

När de startade upp var de banbrytande då de profilerade sig som världsledande inom spel i mobilen. Den innovativa ådran finns fortfarande kvar och de jobbar hela tiden med att ligga i framkant med alltifrån spel till betalmetoder. De har även stort fokus på att ge ut förmånliga bonusar. Missa inte deras generösa välkomstpaket som innehåller både LeoVegas free spins och bonus!

Visa mindre

Välkomsterbjudande – tre att välja mellan

LeoVegas bjuder dig som ny kund på en kunglig välkomstbonus när du öppnar ett konto och gör en första insättning. Det finns tre bonuserbjudanden att välja mellan beroende på vad du gillar att spela: Casino, live casino och sport. Observera att du endast kan välja ett av dessa erbjudanden.

Casino bonus

Upp till 4000 kr + 30 Cash Free spins

Regler och villkor: 18+ år – Regler & villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 20 maj 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 15x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. Cash Free Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar

Live bonus

Upp till 4000 kr

Regler och villkor: 18+ år – Regler & villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 20 maj 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Sport bonus

Upp till 3000 kr

18+ år – Regler & villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller nya spelare från 16 okt 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 4x omsättningskrav till min. odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

LeoVegas casino bonus för dig som gillar slots

Gillar du slots och nätcasino? Just nu kan du få en LeoVegas casino bonus värd upp till 4000 kr plus 30 Cash Free Spins. Hur stor bonusen blir beror på hur mycket du väljer att sätta in på kontot. Här nedan kan du se hur bonuserbjudandet är upplagt:

Casino bonus

  • Sätt in 100 kr – 499 kr och få 100 kr i bonus + 10 Cash Free Spins
  • Sätt in 500 kr – 999 kr och få 500 kr i bonus + 20 Cash Free Spins
  • Sätt in 1000 kr – 1499 kr och få 2000 kr i bonus + 20 Cash Free Spins
  • Sätt in 1500 kr – 1999 kr och få 3000 kr i bonus + 20 Cash Free Spins
  • Sätt in 2000 kr och få 4000 kr i bonus + 30 Cash Free Spins

    Regler och villkor: 18+ år – Regler & villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 20 maj 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 15x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. Cash Free Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar

Som du ser så matchar LeoVegas din insättning med mellan 100%-200% och ju större insättning du gör desto högre blir din bonus. För att få maxbonusen på 4000 kr och 30 omsättningsfria free spins måste du sätta in 2000 kr på kontot. Bonusen krediteras inte direkt, utan du måste först spela för bonusbeloppet och uppfylla omsättningskravet på 15x innan bonusen betalas ut. Denna delas då ut som kontanter som du kan göra vad du vill med. Vinster från Cash Free Spins är omsättningsfria.

För att summera så måste du alltså göra en insättning till kontot på minst 100 kr för att få del av erbjudandet. Det finns med andra ord ingen LeoVegas no deposit bonus i nuläget eller några LeoVegas no deposit free spins. Erbjudandet omfattas även av regler och villkor och här nedan kan du de viktigaste villkoren. De fullständiga bonusvillkoren hittar du hos LeoVegas.

LeoVegas free spins är omsättningsfria

Som vi berättade här ovan så ingår upp till 30 Cash Free Spins i LeoVegas bonus. Har du turen att vinna på dessa gratissnurr så får du vinsten utbetald till kontot som riktiga pengar. LeoVegas free spins kommer med andra ord utan omsättningskrav. Gratissnurren kan användas på några av de allra mest populära spelautomaterna från NetEnt. I listan här nedan så ser du vilka slotar du kan utnyttja dina gratissnurr på.

  • Swipe and Roll
  • Starburst
  • Gonzo’s Quest
  • Mega Fortune Dreams
  • Dazzle Me

Regler och villkor: 18+ år – Regler & villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 20 maj 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 15x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. Cash Free Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar

Live Casino bonus

LeoVegas har även ett erbjudande för dig som gillar att spela Live Casino och som ger dig upp till 4000 SEK extra i bonus på första insättningen. Precis som casino bonusen är även detta erbjudande indelat i fem nivåer där du får högre bonus ju större din insättning är och du måste först omsätta bonussumman med riktiga pengar 40x innan bonusen betalas ut som kontanter på kontot. På nivå 1 innebär detta att du måste omsätta 100 kr i riktiga pengar 40x för att få 100 kr i extra spelpengar.

Live-bonus

  • Nivå 1: Sätt in 100 kr – 499 kr och få 100 kr i bonus
  • Nivå 2: Sätt in 500 kr – 999 kr och få 500 kr i bonus
  • Nivå 3: Sätt in 1000 kr – 1499 kr och få 2000 kr i bonus
  • Nivå 4: Sätt in 1500 kr – 1999 kr och få 3000 kr i bonus
  • Nivå 5: Sätt in 2000 kr och få 4000 kr i bonus

I villkoren för erbjudandet kan du läsa om vilka spel bonusen gäller på och om det finns några satsningsbegränsningar.

Regler och villkor: 18+ år – Regler & villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 20 maj 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

LeoVegas sport bonus

Väljer du LeoVegas sport bonus kan du få upp till 3000 kr extra att spela för i sportavdelningen. Likt de övriga välkomsterbjudandena så är även sporterbjudandet indelat i olika nivåer:

Observera att bonusen inte delas ut i samband med insättningen utan att du först måste omsätta bonusbeloppet ett antal gånger med riktiga pengar innan du får del av de extra spelpengarna som sedan betalas ut i kontanter när omsättningskravet är uppfyllt.

Sport bonus

  • Nivå 1: Sätt in 100 kr – 499 kr och få 100 kr i bonus
  • Nivå 2: Sätt in 500 kr – 999 kr och få 500 kr i bonus
  • Nivå 3: Sätt in 1000 kr – 1999 kr och få 1000 kr i bonus
  • Nivå 4: Sätt in 2000 kr – 2999 kr och få 2000 kr i bonus
  • Nivå 5: Sätt in 3000 kr och få 3000 kr i bonus

    18+ år – Regler & villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller nya spelare från 16 okt 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 4x omsättningskrav till min. odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

LeoVegas – seriös sajt med svensk licens och skattefria vinster

LeoVegas har varit verksamma på den svenska marknaden länge och när det blev klart att Sverige skulle få en ny spellagstiftning så var LeoVegas bland de första att ansöka om och beviljas svensk spellicens. Till en början gällde licensen i två år, men efter en överklagan till Förvaltningsrätten har licenstiden förlängts till fem år. Vad betyder det då för dig som spelare att LeoVegas har svensk licens? Jo, framförallt betyder det att du spelar skattefritt i deras casino och att de uppfyller Spelinspektionens krav på spelaransvar. Hos LeoVegas kan du till exempel sätta insättnings- och tidsgränser för ditt spelande. De tillhandahåller även självtester samt en direktknapp till Spelpaus för dig som vill stänga av dig från spel. Eftersom LeoVegas är ett ansvarsfullt spelbolag så erbjöd de sina kunder möjligheten att sätta spelgränser redan innan den svenska spellagstiftningen krävde detta.

Att LeoVegas fått svensk licens talar också för att de är ett seriöst spelbolag. Fler faktorer som tyder på detta är att de har överlevt många år i den konkurrensutsatta spelbranschen och att myndigheter i flera länder beviljat dem spellicens. De har också vunnit flera branschpriser och fått goda omdömen.

Skapa ett konto och logga in hos LeoVegas

Det är enkelt att bli medlem hos LeoVegas. Registrera dig och verifiera din identitet med bankidentifikation för att komma igång snabbt och smidigt. Registreringsprocessen går fort då de viktigaste personuppgifterna skickas per automatik till casinot när du verifierar din identitet med bankidentifikation.

När du skapat ett konto kan du sen välja att logga in med din bankidentifikation eller genom att fylla i e-post och lösenord. Du väljer själv.

Vissa kallar detta för att spela utan konto eftersom du slipper fylla i personuppgifter och komma på ett lösenord. Men detta är dock missvisande då ett konto faktiskt skapas även om du inte fyller i alla uppgifter manuellt. Eftersom spelbolagen inte får erbjuda spel till minderåriga och är skyldiga att känna till identiteten på sina spelare så kan du inte öppna ett konto hos LeoVegas om du inte har bankidentifikation. De flesta har dock detta och om du inte redan har det kan du enkelt skaffa det via din bank.

Registrering i 3 enkla steg

Starta registreringen

Fyll i ditt personnummer

Logga in med bankidentifikation och verifiera

Insättningar och uttag hos LeoVegas

Bankidentifikation kan även komma väl till pass när du ska göra en insättning eller ett uttag hos LeoVegas. De erbjuder flera olika betalningsalternativ, och med vissa bekräftar du betalningen med din bankidentifikation.

LeoVegas casino är ett av de mest generösa spelbolagen när det kommer till uttag från kontot. Alla spelare får minst tre gratis uttag i månaden, medan VIP-spelarna har obegränsat med fria uttag. Vanligtvis brukar spelbolagen endast bjuda på ett avgiftsfritt uttag per månad, men så är alltså inte fallet här.

När det kommer till insättningsmetoder så finns flera säkra och bra betalningsmetoder att välja mellan. Du kan till exempel använda konto- och kreditkort från VISA och MasterCard. Det går också bra att göra en direktöverföring via Trustly eller använda någon av e-plånböckerna Neteller och Skrill. Allra snabbast går det om du använder Swish.

När du loggat in på ditt spelkonto kan du se mer information om de olika betalningsalternativen. Exempelvis hur lång tid en insättning tar eller om det tillkommer några avgifter på transaktionen. Samma sak gäller uttag. 

LeoVegas minsta uttag och insättning

LeoVegas har också minsta insättnings- och uttagsbelopp:

  • Minsta insättning: 100 kr
  • Minsta uttag: 200 kr

Insättningsmetoder

  • VISA
  • Mastercard
  • Skrill
  • Neteller
  • Trustly
  • Swish
  • Paysafecard

Mängder av spel i LeoVegas casino

Utbudet i LeoVegas casino är mycket omfattande. I skrivande stund har de över 1100 titlar i sitt casino. Här kan du se ett urval av de spelkategorier som erbjuds:

  • Slots – Videoslots och klassiska automater med eller utan jackpott.
  • Jackpottspel – Slotar och bordsspel med jackpottar finns, till exempel Mega Fortune Dreams och bordsspelet Caribbean Stud Poker.
  • Bordsspel – Varianter av Black Jack och Roulette
  • Skraplotter – ett litet utbud
  • Videopoker – Joker Poker

Med alla dessa spelmöjligheter är det inte så konstigt att spelbolaget vunnit mängder med fina priser för sitt casino. De flesta av spelen är dessutom tillgängliga via mobil och surfplatta vilket betyder att du i princip har lika många spel att välja mellan när du spelar i mobilen som när du spelar i datorn. Med åren har dock utbudet av bordsspel i casinot krympt. Istället har LeoVegas satsat mer på sitt live-casino där du spelar mot riktiga dealers i realtid.

Exklusiva spel

I LeoVegas casino ryms också en liten spelskatt i form av exklusiva slotar och bordsspel som är unika för just LeoVegas. Där finns till och med en specialdesignad slot som innehåller deras logga. LeoVegas Megaways heter den.

Ibland har de också spelsläpp före alla andra. Så vill du vara först ut med att testa nya spel ska du kolla in hos LeoVegas då de ibland har exklusiv förhandspremiär på utvalda spel.

Nya titlar tillkommer hela tiden

Det redan enorma utbudet växer dessutom ständigt då nya spel hela tiden läggs till. Varje vecka kommer kommer det in flera nya spelautomater tack vare att LeoVegas samarbetar med flera stora spelskapare.

Mjukvara

Spelen kommer från en bred skara av speltillverkare som är kända för att göra trygga spel i hög kvalitet. Detta är också en av styrkorna med LeoVegas casino, att de har spel från både stora speljättar som Microgaming och Net Entertainment samt spel från mindre mjukvaruföretag som exempelvis Quickspin.

Några mjukvaruföretag som LeoVegas casino samarbetar med är: NetEnt, Micorgaming, Play n GO, Yggdrasil, ELK, Playtech, IGT, WMS med flera.

Spela gratis – LeoVegas provspela

I LeoVegas casino kan du testa nästan alla spel gratis i ett demoläge. Du behöver inte ens logga in för att provspela hos LeoVegas, du klickar bara på det spel du är intresserad av och sen är det bara att börja spela. Detta är perfekt om man är nyfiken på hur ett spel fungerar innan man börjar satsa riktiga pengar.

Vill du provspela gratis är det viktigt att du kontrollerar att det är demospelet du är inne i så att du inte spelar med riktiga pengar av misstag.

LeoVegas Live Casino

Självklart har LeoVegas ett live casino som står redo 24/7 för dig som vill spela och chatta med riktiga dealers.

  • Proffsigt
  • Alltid öppet
  • Spel från Evolution, Authentic, NetEnt

LeoVegas casino var relativt sent ute med att erbjuda livespel till sina medlemmar. Detta har de dock tagit igen med råge och i dag har de ett av de bästa och största utbuden av live casino-spel på nätet!

Här finns nu livespel från flera olika företag som NetEnt, Evolution Gaming och Authentic Gaming i HD-kvalitet. En del bord är exklusiva för medlemmarna hos LeoVegas casino, andra inte. Man har satsat på att ta in både vanliga varianter av bordsspel, men också en del lite mer ovanliga som ”Celebrity Black Jack Party”, ”Double ball live roulette” och ”Baccarat Squeeze”.

Gillar du att spela bordsspel är det därmed definitivt värt att kolla in LeoVegas live casino. De erbjuder till och med bord med svenska dealers i roulette och black jack. Där finns också bord för Highrollers där du kan satsa höga summor per spelomgång. För VIP-spelare finns till och med möjlighet att öppna ett eget bord.

Tyvärr kan man inte kolla in i live-avdelningen och se hur det ser ut innan man har ett konto eller innan man loggat in. Så vill du se hur det går till vid live-borden så måste du logga in. I lobbyn kan du dock se vilka spel som finns och vilka insatser som gäller vid de olika borden. Vissa bord har begränsade öppettider, detta står då också angivet i lobbyn.

LeoVegas live black jack och roulette

Som vi redan nämnt så kan du spela både black jack och roulette mot live dealers hos LeoVegas. Det finns många bord att välja mellan och vissa är som sagt endast öppna för Leos egna medlemmar. Väljer du något av dessa bord är studion och spelborden specialdesignade i LeoVegas färger. Även dealern är klädd i deras färger eller bär deras logga.

LeoVegas live black jack och roulette har fått gott omdöme och det finns ett flertal bord att välja mellan om du vill prova. De har även så kallade chambre separé där du som är high roller kan få spela i enskildhet.

LeoVegas Sport

  • Live stream
  • Live betting i mobilen
  • Konkurrenskraftiga odds

Sedan 2016 har LeoVegas också en oddsavdelning där du kan betta på massor av marknader som sport, politik, trav och underhållning. Oddsen levereras av Kambi och ligger i nivå med de flesta av konkurrenterna.
Du kan betta singelspel, dubbel, trippel, fyrling och upp till 12 spel plus each way.

Andra kombinationsspel som de tillhandahåller är Trixie, Patent, Yankee, Canadian, Heinz och Super Heinz. Du kan läsa mer om alla dessa kombinationsspel i deras FAQ-avdelning.

De tillhandahåller även möjlighet till Cash Out, det vill säga att avsluta ett spel i förtid istället för att vänta ut det slutgiltiga matchresutlatet.
Lite extra stolta är de över sin live-betting tjänst som även den är smidig att använda i mobila enheter.

LeoVegas sport har under åren vunnit flera priser, bland annat utmärkelsen Sportsbook of the year under Malta iGaming Awards.
I LeoVegas sportsbook finns som sagt många sporter att betta på, till exempel fotboll och ishockey där du kan spela på internationella och nationella ligor och matcher. Inom fotboll kan du till exempel satsa på Premier League och Allsvenskan och inom ishockey hittar du bland annat odds på NHL, SHL och Hockeyallsvenskan.

Som medlem kan du även följa vissa matcher via LeoVegas streaming-tjänst.

Lättnavigerad sajt

LeoVegas webbsida är enkel och färgglad. Signaturfärgen orange får den att sticka ut bland konkurrenterna. Sajten är också lättnavigerad så det är enkelt att hitta de spel man är intresserad av. Dels är spelen indelade i olika avdelningar, sport har sin avdelning, casinospelen sin och live-casinot har sin. I avdelningarna är spelen sedan indelade i olika kategorier och det finns även en sökruta där man kan söka på speltitel, men även på speltillverkare.

Spela LeoVegas i mobilen

Alla ovan nämnda spelavdelningar kan du också spela i din smartphone eller surfplatta. LeoVegas mobilcasino innehåller nämligen både livespel, ett stort urval av vanliga casinospel och betting. Det är inte för inte som de kallar sig Sveriges mäktigaste mobilcasino.

Att komma igång och spela via mobilen är dessutom lika enkelt som på datorn. Har du ett konto använder du samma inloggningsuppgifter som du brukar. Har du inget registrerar du dig och öppnar ett nytt konto via mobilen.

Mobilspelen är tillgängliga i både webbläsaren och via app. Leo Vegas App finns för både android och iOS och det kostar inget att ladda ner dem. LeoVegas App android laddar du ner från deras egna webbsida medan appen för iOS finns att ladda ner i appstore.

2014 sattes ett speciellt rekord i deras mobilcasino. En av deras spelare vann nämligen en rekordstor jackpott på 23 miljoner kronor på spelet Mega Fortune i mobilen. Jackpotten var då den största som någonsin delats ut till en svensk mobilspelare. Vinsten visade tydligt att man inte bara kan spela när och var man vill, man kan också vinna storvinster var som helst och i vilken enhet som helst.

I dag finns ett flertal jackpottspel att spela på deras mobilsida: Mega Moolah, Mega Fortune Dreams, Hall of Gods, Mega Fortune (originalet), Joker Millions och Empire Fortune. De har även Mega Jackpots spelen Siberian Storm, Wolf Run och Isle O’Plenty till exempel.

LeoVegas mobilcasino

LeoVegas mobilcasino har ett typiskt mobilsideutseende och ser ungefär likadan ut oberoende om du besöker casinot via datorn eller mobilen. Om du tycker att det är svårt att hitta bland spelen  finns en sökfunktion som man med fördel kan använda. Annars fungerar det normalt sett bra att bläddra bland de olika spelkategorierna och på så sätt hitta det man söker.

Den dominerande färgen på sidan är orange – LeoVegas casino signum. Vi tycker färgen passar bra, en djärv färg som sticker ut rejält vilket passar ett spelbolag som vill synas och signalera nyskapande.

LeoVegas app android och iOS

Du kan som sagt spela via LeoVegas app. Dessa finns för både Android och iOS.

  • App för Android
  • App för iOS

Ett ungt spelbolag

I jämförelse med många konkurrenter är LeoVegas casino unga i branschen. Detta är dock inget som märks. Bolaget har på kort tid skapat sig ett gott rykte bland online spelarna och vunnit flera bransch-priser:

Här är ett urval av de priser som LeoVegas har vunnit under åren:

  • EGR Operation Innovation Awards 2013 – Innovation in casino
  • EGR Innovation Awards 2014 – Innovation in Mobile and Tablet
  • EGR Operator Awards 2014 – Mobile Casino Product
  • EGR Awards 2015 – Best Slots Operator
  • EGR Nordics Awards 2016 – Casino Operator, Mobile Operator, Nordics Operator
  • EGR Nordic Awards 2017 – Casino Operator of the Year’
  • International Gaming Awards 2017 – Online Casino Operator of the Year
  • Global Gaming Awards 2019 – Online Casino of the Year
  • International Gaming Awards 2019 – Mobile Operator of the Year

När LeoVegas casino startade upp 2012 fick de snabbt stor uppmärksamhet då de var banbrytande med sitt välfyllda mobilcasino. De marknadsförde sig då som det enda riktiga mobilcasinot och sedan dess har de fortsatt att utveckla verksamheten som i dag även omfattar livespel och en bettingtjänst.

Reklam

LeoVegas casino har storsatsat på reklam och marknadsföring, både i TV och online. Resultatet har blivit flera uppmärksammade reklamfilmer där bland annat Frank Andersson och andra kändisar medverkar. Kampanjfilmerna är oftast humoristiska och med glimten i ögat vilket får spelbolaget att sticka ut.

I reklamkampanjen Summer Hits kanske de satte något slags kändisrekord. Inte mindre än fem kändisar medverkade i reklamklippet. Här är hela listan (tror vi): Frank Andersson, Väder-Tone, Pernilla Wahlgren, Jonas ”Skansen” Wahlström och Tommy Nilsson.

Är du nyfiken på LeoVegas casinos reklamfilmer kan du se dem på youtube!

Spelbolagets frontfigur utåt var tidigare den före detta brottaren Frank Andersson. Han syntes både i reklamkampanjer och deltog i speciella event som LeoVegas casino anordnade. Samarbetet pågick under flera år och genererade flera uppmärksammade reklamfilmer. Efter Franks bortgång är det numera Dolph Lundgren som frontar casinot.

LeoVegas kontakt och support

Självklart har ett spelbolag i den här klassen en svensktalande support som är öppen dygnet runt alla dagar i veckan. Hjälp ges både över mail, telefon och via chatt, du väljer själv vilket av alternativen du vill använda. Är ditt ärende brådskande rekommenderar vi att du tar kontakt via deras chatt. Vill du ta kontakt via mail så är deras policy att återkomma med svar inom 24 timmar. Vi har själva testat deras support och har bara gott att säga om deras kundservice.

LeoVegas casino har också en faq-avdelning med en hel del användbar information som kan vara till hjälp. Där finns bland annat en del info om bonusar, teknikstrul och saker som rör spelen på sajten.

Alltid öppet

Sammanfattning

Leo Vegas filosofi är att man ska kunna spela var man vill och när man vill. Detta oavsett om man använder Mac, PC, Android, iPhone eller iPad. Registreringsförandet ska vara enkelt och alla spel ska spelas med samma konto.

Genom åren har de satsat hårt på att skapa en sajt med mängder av spel, både för mobilspelare och datorspelare. Bolaget vill nämligen vara Europas största och mest lättanvända mobilcasino och detta har de också lyckats med. De många utmärkelserna och kundernas förtroende är ett kvitto på att LeoVegas casino lyckats med sin målsättning.

Nu jobbar de hårt med att förbli en spelsajt i toppklass både i desktop, mobil och surfplatta. Vi på Casinosnack ser med spänning fram emot att se vad spelbolaget har att komma med i framtiden.

Fördelar

  • Nytänkande
  • Satsar på spel i mobilen
  • Spel från många leverantörer
  • Mycket fördelaktigt välkomsterbjudande

Nackdelar

  • Lite för liten FAQ

Vanliga frågor

Är LeoVegas bra?

Ja, de har svensk licens och har vunnit flera branschpriser genom åren. De har gott rykte bland spelarna och LeoVegas är seriös i sitt arbete mot att motverka spelproblematik.

Har LeoVegas app för android?

Absolut. Den är dessutom enkel att installera och använda.

Kan jag få LeoVegas free spins no deposit?

Läs mer om aktuella bonusar under rubriken bonusar i vår recension.

Hur fort kommer pengarna in på kontot?

Det varierar mellan olika betalmetoder. Med vissa kommer pengarna in direkt, med andra kan det dröja flera dagar. 

Kan jag få en LeoVegas bonus?

Ja, läs mer om deras aktuella välkomsterbjudande i stycket om bonusar i recensionen.

Har LeoVegas live black jack?

Självklart kan du spela black jack mot live dealers i LeoVegas live casino. De har dessutom exklusiva bord som endast är öppna för LeoVegas medlemmar.

Vad kostar det att göra ett LeoVegas uttag?

LeoVegas tar för närvarande inte några avgifter på uttag. Men tänk på att betalleverantören kan ta ut en avgift, så undersök detta innan du väljer uttagsmetod.

Hur lång tid tar ett uttag?

Detta avgörs av vilken uttagsmetod du valt och om LeoVegas behöver någon kompletterande information från dig.